• Premii

  În cadrul Galei “Leasingul Românesc la momentul 2022”, organizată de Finmedia, Garanti BBVA Leasing a fost premiată pentru creșterea echilibrată a portofoliului și diversificarea activelor finanțate. Distincția primită este o încununare a eforturilor de adaptare în orice context, oferind clienților cele mai bune soluții, în funcție de nevoile acestora.  Garanti BBVA Leasing a fost premiată pentru “Abordarea curajoasă a pieţei în vreme de pandemie”, în cadrul Galei Leasingului Românesc 2021, organizată de către trustul de presă Finmedia, în luna mai 2021.
  Juriul a motivat acordarea acestui premiu, astfel:
  “Compania a continuat planurile de diversificare a portofoliului, la pachet cu acţiunile de digitalizare care au dus-o din ce în ce mai aproape de cerinţele clienţilor din această perioadă. Dovada stă în creşterea cererilor de finanţări de tip sale and lease-back, venite cu precădere din partea clienţilor din segmentul IMM.”  Garanti BBVA Leasing a primit Diploma de Excelenta in cadrul Galei Leasingului Romanesc 2020, organizata de catre trustul de presa Finmedia.
  Juriul a motivat acordarea acestui premiu, astfel:
  “Pentru capacitatea de adaptare la provocarile pietei si excelenta prioritizare a cererilor clientilor. Compania a venit aproape de clientii sai si a reusit sa isi mentina portofoliul. Parteneriatul de 7 milioane de euro cu Fondul European pentru Europa de Sud-Est demonstreaza angajamentul constructiv fata de piata romaneasca de profil.”  Garanti BBVA Leasing a fost declarata “Best in Leasing”, in cadrul Galei Premiilor Revistei Piata Financiara 2019, organizata de catre trustul de presa Finmedia.
  Juriul a motivat acordarea acestui premiu, astfel:
  “Urmatoarea companie premiata are o traditie de peste 20 ani pe piata de leasing din Romania. Compania a atras linii externe de 25 milioane de euro de la European Fund for Southeast Europe, orientate catre sprijinirea antreprenoriatului, un motor important al dezvoltarii economice in Romania.”  In cadrul evenimentului “Leasingul Romanesc la Momentul 2019”, organizat de trustul de presa Finmedia, echipei Garanti BBVA Leasing i-a fost acordat “Premiul de Excelenta” pentru rezultatele obtinute in 2018. Acest premiu vine ca urmare a cresterii organice a portofoliul, a mentinerii echilibrului acestuia si a asigurarii calitatii serviciilor oferite clientilor.  In cadrul Galei Leasingului Romanesc organizata in mai 2018, de catre publicatia Finmedia, Garanti BBVA Leasing a primit Diploma de Excelenta in Leasingul Financiar, pentru rezultatele excelente inregistrate in 2017.  In cadrul Galei Leasingului Romanesc organizata in mai 2017, de catre publicatia Finmedia, Garanti BBVA Leasing a primit Premiul de Excelenta in Leasingul Financiar, pentru contributia si implicarea in dezvoltarea mediului de business din Romania, in 2016.  Cu ocazia implinirii a 25 de ani de parteneriat dintre Grupul Banca Mondiala si Romania, Garanti BBVA Leasing a fost desemnata drept “Energy Efficiency Leasing Champion”. Grupul Banca Mondiala este cea mai mare institutie de dezvoltare globala, axata exclusiv pe sectorul privat.
  Acest premiu este rezultatul activitatii noastre de zi cu zi si ne onoreaza.  Ne face placere sa va anuntam ca in aceasta saptamana, in cadrul Galei Leasingului Romanesc, organizata de Trustul de Presa Finmedia, Garanti BBVA Leasing a fost premiata pentru rezultatele inregistrate in 2015.
  Motivatia juriului pentru acordarea acestei distinctii, a fost urmatoarea: “Pentru o dezvoltare echilibrata si mentinerea echilibrata a portofoliului, cu punctare semnificativa pe partea de echipamente, segment extrem de important pentru economie si cresterea productivitatii si valorii adaugate.”

  In cadrul Galei Leasingului Romanesc, organizata de trustul Finmedia, Garanti BBVA Leasing a fost premiata pentru rezultatele obtinute in 2014.
  Suntem bucurosi sa va anuntam ca, in cadrul Galei Companiilor de Leasing organizata de catre Finmedia pe 10 iunie 2014, Garanti BBVA Leasing a primit premiul pentru Cresterea constanta a cotei de piata, mentinerea calitatii portofoliului de clienti si diversificarea activelor finantate.  Suntem onorati sa va anuntam ca Garanti BBVA Leasing a fost premiata de 3 ori in cadrul Topului National al Firmelor Private din Romania, organizat la Ateneul Roman de catre Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.

  Conform datelor contabile inregistrate la ONRC ( Oficiul National al Registrului Comertului) si Ministerul Finantelor Publice, Garanti BBVA Leasing s-a calificat pe urmatoarele locuri:

  Gala Companiilor de Leasing

  In cadrul Galei Companiilor de Leasing, Finmedia a premiat Garanti BBVA Leasing pentru “cea mai buna dinamica a unei companii cu portofoliu perfect echilibrat”. Ne bucuram ca eforturile intregii echipe au fost recunoscute si felicitam toti membrii acesteia!


  Locul 2 in clasamentul national general dupa cifra de afaceri la categoria intreprinderi mijlocii

  Locul 2 in clasamentul national general dupa performanta globala la categoria intreprinderi mijlocii

  Locul 3 in clasamentul national general dupa productivitate la categoria intreprinderi mijlocii