• Premii

  Garanti BBVA Leasing a primit Diploma de Excelenţă în cadrul Galei Leasingului Românesc 2020, organizată de către trustul de presă Finmedia.
  Juriul a motivat acordarea acestui premiu, astfel:
  “Pentru capacitatea de adaptare la provocările pieței și excelenta prioritizare a cererilor clienților. Compania a venit aproape de clienţii săi şi a reuşit să îşi menţină portofoliul. Parteneriatul de 7 milioane de euro cu Fondul European pentru Europa de Sud-Est demonstrează angajamentul constructiv faţă de piaţa românească de profil.”  Garanti BBVA Leasing a fost declarată “Best in Leasing”, în cadrul Galei Premiilor Revistei Piaţa Financiară 2019, organizată de către trustul de presă Finmedia.
  Juriul a motivat acordarea acestui premiu, astfel:
  “Următoarea companie premiată are o tradiţie de peste 20 ani pe piaţa de leasing din România. Compania a atras linii externe de 25 milioane de euro de la European Fund for Southeast Europe, orientate către sprijinirea antreprenoriatului, un motor important al dezvoltării economice în România.”  In cadrul evenimentului “Leasingul Romanesc la Momentul 2019”, organizat de trustul de presa Finmedia, echipei Garanti BBVA Leasing i-a fost acordat “Premiul de Excelenta” pentru rezultatele obtinute in 2018. Acest premiu vine ca urmare a cresterii organice a portofoliul, a mentinerii echilibrului acestuia si a asigurarii calitatii serviciilor oferite clientilor.  In cadrul Galei Leasingului Romanesc organizata in mai 2018, de catre publicatia Finmedia, Garanti BBVA Leasing a primit Diploma de Excelenta in Leasingul Financiar, pentru rezultatele excelente inregistrate in 2017.  In cadrul Galei Leasingului Romanesc organizata in mai 2017, de catre publicatia Finmedia, Garanti BBVA Leasing a primit Premiul de Excelenta in Leasingul Financiar, pentru contributia si implicarea in dezvoltarea mediului de business din Romania, in 2016.  Cu ocazia implinirii a 25 de ani de parteneriat dintre Grupul Banca Mondiala si Romania, Garanti BBVA Leasing a fost desemnata drept “Energy Efficiency Leasing Champion”. Grupul Banca Mondiala este cea mai mare institutie de dezvoltare globala, axata exclusiv pe sectorul privat.
  Acest premiu este rezultatul activitatii noastre de zi cu zi si ne onoreaza.  Ne face placere sa va anuntam ca in aceasta saptamana, in cadrul Galei Leasingului Romanesc, organizata de Trustul de Presa Finmedia, Garanti BBVA Leasing a fost premiata pentru rezultatele inregistrate in 2015.
  Motivatia juriului pentru acordarea acestei distinctii, a fost urmatoarea: “Pentru o dezvoltare echilibrata si mentinerea echilibrata a portofoliului, cu punctare semnificativa pe partea de echipamente, segment extrem de important pentru economie si cresterea productivitatii si valorii adaugate.”

  In cadrul Galei Leasingului Romanesc, organizata de trustul Finmedia, Garanti BBVA Leasing a fost premiata pentru rezultatele obtinute in 2014.
  Suntem bucurosi sa va anuntam ca, in cadrul Galei Companiilor de Leasing organizata de catre Finmedia pe 10 iunie 2014, Garanti BBVA Leasing a primit premiul pentru Cresterea constanta a cotei de piata, mentinerea calitatii portofoliului de clienti si diversificarea activelor finantate.  Suntem onorati sa va anuntam ca Garanti BBVA Leasing a fost premiata de 3 ori in cadrul Topului National al Firmelor Private din Romania, organizat la Ateneul Roman de catre Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.

  Conform datelor contabile inregistrate la ONRC ( Oficiul National al Registrului Comertului) si Ministerul Finantelor Publice, Garanti BBVA Leasing s-a calificat pe urmatoarele locuri:

  Gala Companiilor de Leasing

  In cadrul Galei Companiilor de Leasing, Finmedia a premiat Garanti BBVA Leasing pentru “cea mai buna dinamica a unei companii cu portofoliu perfect echilibrat”. Ne bucuram ca eforturile intregii echipe au fost recunoscute si felicitam toti membrii acesteia!


  Locul 2 in clasamentul național general după cifra de afaceri la categoria întreprinderi mijlocii

  Locul 2 in clasamentul național general după performanța globală la categoria întreprinderi mijlocii

  Locul 3 in clasamentul național general după productivitate la categoria întreprinderi mijlocii