• Despre Garanti BBVA Leasing

  Garanti BBVA Leasing este brandul sub care din anul 2011 functioneaza compania Motoractive IFN SA, parte din grupul financiar-bancar Garanti BBVA Romania.

  Motoractive I.F.N. S.A. este o Institutie Financiara Nebancara, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/1100/1998, CUI 10180820, numar de ordine in Registrul General al B.N.R. RG-PJR-41 110050/2006, numar de ordine in Registrul Special al B.N.R. RS-PJR-41-110009/2006.

  Grupul Garanti BBVA Romania cuprinde Garanti BBVA, Garanti BBVA Credite de Consum (marca sub care functioneaza compania Ralfi IFN SA), Garanti BBVA Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive IFN SA) si Garanti BBVA Fleet Management (marca sub care functioneaza compania Motoractive Multiservices S.R.L.).

  Cu o traditie de peste 20 ani pe piata de leasing din Romania, compania completeaza gama de produse si servicii a grupului cu o oferta specifica activitatii de leasing:

  • leasing pentru imobile sau pentru orice marca de masina, vehicul comercial si echipament, atat nou si second hand
  • sale & lease-back pentru echipamente si imobile – ca o sursa alternativa de lichiditati pentru afacerile clientilor
  • servicii de administrare a flotelor de autovehicule

  Valorile Garanti BBVA Leasing

  Strategia noastră este construită în jurul valorilor Garanti BBVA Leasing: clientul este întotdeauna pe primul loc, avem aspiraţii înalte și lucrăm ca o singură echipă.

  Faptul că, încă de la începutul activității noastre aici, în România, acum mai bine de 20 de ani, am lucrat întotdeauna împreună, ca o echipă unită, pentru un scop comun, este ceea ce ne-a făcut să fim o institutie non-bancara de încredere și un partener puternic pentru clienții noștri.

  Punem accent pe modul în care ne dezvoltăm relația cu clienții noștri, asigurându-ne că nevoile acestora sunt pe primul loc. În acest sens, ne concentrăm pe a inova și a aduce pe piață cele mai bune soluții de leasing.

  Echilibrul este un cuvânt cheie pentru noi. Scopul nostru este acela de a menține un portofoliu bine proporționat, cu o traiectorie de dezvoltare durabilă.

  Investim constant în oamenii noștri, motiv pentru care susținem diferite sesiuni de training pentru ei, încurajându-i să se dezvolte profesional și să își atingă potențialul. Ştim că evoluția noastră nu este posibilă fără echipa noastră de profesioniști.

  În același timp, credem că este important să ne implicăm în acțiuni care au un efect pozitiv asupra mediului economic, social și cultural din România. Susţinem proiecte ce sprijină antreprenoriatul românesc, problemele de mediu, precum şi alte iniţiative cu impact asupra comunităţii.

  Garanti BBVA Leasing - Responsabilitate Socială

  În Garanti BBVA Leasing, ca și la nivelul întregului grup Garanti BBVA, punem în centrul atenției dezvoltarea responsabilă și sustenabilă. Acest lucru înseamnă că ne asigurăm constant că operațiunile de business pe care le derulăm în activitatea de zi cu zi nu dăunează în vreun fel mediului înconjurător, ci sunt prietenoase cu natura.

  Strategia Garanti BBVA Leasing pe termen lung este de a veni în întâmpinarea clienților noștri cu servicii financiare adaptate nevoilor lor. Și pentru că, în ultimii ani, am observat o orientare clară a românilor către sustenabilitate și grijă pentru mediul înconjurător, am dezvoltat un portofoliu complex de produse financiare pentru răspunde nevoilor acestora.

  Astfel, rămânem un partener de încredere și oferim soluții avantajoase de leasing pentru clienții noștri care se orientează către achiziția de vehicule hibride sau electrice, de altfel una dintre cele mai populare acțiuni în direcția sustenabilității.

  De asemenea, leasingul de echipamente oferit de Garanti BBVA Leasing este cea mai bună cale de finanțare pentru o afacere performantă care optează pentru cumpărarea de echipamente pentru energii verzi, trend în creștere în ultimii ani. De altfel, pe termen lung, credem că investițiile în energie verde vor avea o dimensiune substanțială, întrucât acest sector revine în centrul atenției.

  Istoricul Motoractive

  Motoractive IFN SA a fost înfiintata în anul 1998, avand ca activitate principala finantarea în leasing doar a autovehiculelor. Ulterior, compania si-a diversificat produsele pentru a oferi clientilor sai solutii valoroase pe pietele comerciale, industriale si de retail.

  Dupa doar 5 ani de activitate, în 2004, Motoractive a devenit cea mai mare companie independenta de leasing din Romania.

  În trimestrul al treilea al anului 2006, Motoractive si înca alte doua companii specializate în servicii financiare - Ralfi IFN SA (companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit IFN SA – au fost achizitionate de GE Money, divizia de servicii financiare a companiei General Electric.

  La sfarsitul anului 2010, actionarul majoritar al Motoractive IFN SA a devenit Garanti BBVA, cea de-a doua banca privata ca marime din Turcia, care detine 100% din actiuni. În urma acestei modificari a actionariatului, Motoractive a fost inclusa în grupul financiar bancar Garanti BBVA Romania, continuandu-si activitatea sub brandul Garanti BBVA Leasing.

  Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este actionarul majoritar al Garanti BBVA din Turcia.